Wie zijn wij

RMS Kerst- en Themapakketten BV

RMS Kerst- en Themapakketten heeft sinds 1958 de ijzersterke reputatie als Dé leverancier voor de vakhandel. Meer dan 50 jaar specialist in het professioneel creëren, verpakken en distribueren van Kerst- en Themapakketten. Deze onderscheiden zich door hun verzorgde en stijlvolle uitstraling en breukvoorkomende verpakking.

Een enthousiast team

RMS Kerst- en Themapakketten bestaat uit een enthousiast team dat stad en land afreist om de beste, leukste, lekkerste en nieuwste producten te selecteren voor exclusieve pakketten voor Kerst, Pasen, Zomer, Sinterklaas e.d.

Waarom kiezen voor ons

 • Ruim assortiment

  RMS kerstpakketten heeft een ruim assortiment pakketten, onder andere kerst, cadeau, wijn, sinterklaas etc.

 • Goedkoop

  U betaalt bij ons geen cent te veel. Wij zorgen dat u een mooi goed pakket thuis bezorgt krijgt voor een lage prijs.

 • Kwaliteit pakketten

  Onze pakketten beschikken over a merk producten. We lopen er geen kantjes vanaf bij het maken van een pakket en we maken er een passend stijlvol pakketje van.

 • Snelle verzending

  Als u een leuk pakket heeft uitgekozen is deze binnen enkele werkdagen al bij u in huis.

RMS kan het niet alleen

RMS heeft in meer dan 50 jaar een hoogwaardig dealernetwerk opgebouwd, bestaande uit de beste en meest klant-gerichte specialisten op het gebied van relatie-geschenken, promotie-artikelen, kerst- en themapakketten in ons land. De crème de la crème.

Onze showroom

Wij ontvangen graag onze dealers (met klant) in onze uitgebreide showroom waar alle pakketten professioneel geëtaleerd zijn. Voor klanten die graag zelf een custommade pakket willen, bieden wij de mogelijkheid om uit ons ruime assortiment hun keuze te maken. Hierbij zijn wij hen natuurlijk graag van dienst.

Bekijk ons ruim assortiment pakketten..

Onze shop